UA-35989984-1
PREV
NEXT

Всичко необходимо за твоя невероятен абитуриентски бал

Само с една среща в нашия офис ще можете да изберете и ангажирате най-подходящия за Вас екип от професионалисти - DJ / диджей, фотограф и видеооператор

Твоят абитуриентски бал

Остават няколко месеца до финала на Вашето средно образование и до дългоочакваната вечер - Вашия бал. Отпразнувайте го подобаващо, защото тази вечер е единствена в живота Ви. Бъдете усмихнати, позитивни, изпълнени с мечти и сили да ги постигате. Доверете се на вътрешния си глас и следвайте своето разбиране за красота и щастие. Останалото оставете на нас.

Нашият професионален DJ / дисководещ ще се погрижи този ден да остане незабравим. А с помощта на фотографа и видеооператора ни ще можете да направите всички част от това преживяване и дори един ден да се похвалите на деца си.

ФОТОГРАФ

Ние ти предлагаме професионален фотограф с техника от най-висок клас. Заснемане на подготовка, моделска фотесия, изпращане с най-близките, снимки в училището и пред заведението, където ще бъде вечерното парти.

ЦЕНА 300 лева

ДИДЖЕЙ

Ние ти предлагаме професионален диджей с озвучителна техника. Той познава както най-новите хитове, така и тези, които ще разтанцуват и твоите родители и техните приятели. Ще пуска точно тези песни, които ти искаш и ще води цялото тържество.

ЦЕНА 300 лева

ВИДЕО

Ние ти предлагаме професионален видеоператор, който през цялото време ще бъде до теб. Ще уловим всяка усмивка и всяка лудория, която се случва, за да може след това професионалният ни монатжист да ги оформи във филма и трейлъра на твоя бал.

ЦЕНА 300 лева

АЛБУМ

Към всичко това добавяме луксозен фотоалбум с изключително високо качество на печат, твърди страници и твърди корици.

ЦЕНА 300 лева

При наемане на трите услуги получаваш от нас твоя албум напълно БЕЗПЛАТНО

TOP