UA-35989984-1

СВАТБЕН ФОТОГРАФ

          Днес снимките ни заобикалят от всякъде – Facebook, Instagram, Picasa Google+ и т.н. В повечето случаи не обръщаме голямо внимание върху качеството, а върху съдържанието на снимките. Достатачно ни е да разпознаем какво се е случило, къде и с кого сме били. Това е съвсем естествено, защото в такива моменти  всеки от нас снима с мобилния си телефон или джобния си фотоапарат. Такива снимки имаме от почти всяко събиране с приятели. Но има определени мигове в живота ни, които искаме да запечатаме във времето толкова дълго, че те да могат да достигнат и до внуците ни. Нашият сватбен ден е един от тези моменти. Обикновено отделяме много време и старание за подготовката му. Изпипваме всичко до най-дребния детайл.

Тук вече идва ролята на професионалния сватбен фотограф. Той е човекът, който ще улови всички тези детайли, заедно с чарът и емоцията около тях и ще събере всичко това във Вашия сватбен албум. Така казано звучи лесно и приятно. В действителност обаче за да се случи всичко това са необходими поне няколко неща. На първо място е нужна качествена, съвременна фототехника, която сватбения фотограф да познава добре, за да може да реагира бързо независимо от ситуацията. Сватбата е динамично събитие и доста се отличава от студийната фотография. Условията за заснемане и осветлението не просто не са перфектни, а обикновено са и доста различни като започнем от домовете на младоженците, преминем към ритуалната зала и църквата и стигнем до избраното от Вас заведение. Единствената част от сватбеното тържество, в която фотографът може да прояви на воля своето творчество и сам да извае кадъра – това е сватбената Ви фотосесия. Най-често това е не повече от час. Точно поради тази причина е важно да се вслушвате в насоките, които той ще ви даде. Естествено не пречи да обсъдите и реализирате и Ваши идеи за сватбени снимки.

Тук идва и илюзията, която пораждат доста фотографски сайтове. Просто в тях виждате избрани по няколко кадъра (обикновено между 2 и 10 от конкретно сватбено тържество) единствено от фотосесията. Всеки един от нас иска да има спомени от целия ден – както от самия ритуал – граждански и църковен, така и от игрите и танците в заведението. За съжаление тези два кадъра, които сте видяли не могат да отразят това, което получавате в действителност.

На нашият сайт ще откриете богата галерия с хронологично подредени снимки от всеки един момент на сватбения ден. Това ще Ви помогне да си представите и да планувате Вашето сватбено тържество много по-лесно. Също така, в случай, че решите да наемете сватбен фотограф от нас ще имате ясна представа какво ще получите. Важно е фотографът и видеооператорът, които през целия ден ще снимат непосредствено един до друг, да са добре сработен екип. Недопостимо е да си пречат взаимно. Добре е, когато познават сватбения диджей, за да знаят предварително за всяко едно нещо, което ще се случи. При нас ще получите точно това – напълно сработен екип от фотограф, оператор и дисководещ / DJ.

TOP