Ефектно осветление

То безспорно е един от най-добрите начини да създадете незабравимо парти настроение и да впечатлите всички гости.

ЕФЕКТНО ОСВЕТЛЕНИЕ

То безспорно е един от най-добрите начини да създадете незабравимо парти настроение и да впечатлите всички гости.

Ефектното осветление е една от услугите, която все по-често намира място на сватбеното тържество. Никога не е имало съмнение, че резултатът от нея е удивителен. Проблемът беше, че цената на тази услуга предизвикваше същата реакция – удивление.

С навлизането и развитието на LED технологиите вече дискотечно осветление могат да си позволят все повече двойки. То безспорно е един от най-добрите начини да създадете незабравимо парти настроение и да впечатлите всички гости.

Истината е, че осветлението в базовия си вариант е по-изгодно от втори фотограф или втори оператор и няма овъртайм. То обаче променя изключително много и снимките, и видеото от сватбата Ви.

Осветление за сватба

Всъщност то прави доста повече –

помага на гостите от толкова различни възрасти да се отпуснат, успява да създаде едно естествено парти настроение дори в най-тежките ресторанти и променя всеки кадър дори да е заснет с телефон от гост в залата.

Концепцията за ефектно осветление се изготвя съвсем индивидуално за всяка зала, независимо, че има и доста общи елементи. Най-важното, което трябва да следите при наемането на ефектно осветление е да има отделен човек, който да го управлява през цялото сватбено тържество – осветител.

В противен случай дори много скъпа техника ще попречи на това да имате красиви снимки и хубав клип от сватбения ден. Причината е, че никой не иска да гледа лицето си синьо-лилаво и с фигурки по време на официалните моменти. Управлението трябва да бъде в тон с музиката, ситуацията и цветовата тема на сватбата избрана от младоженците или декоратора.

 

За ритуалите и речите има само един избор – хубаво бяло с температура отговаряща на осветлението на залата (2700К-5500К), с което да помогнем за по-високо качество на филма, трейлъра и снимките от сватбата Ви.

От всичко казано до момента Ви става ясно, че цената на едно решение за ефектно осветление може да варира доста спрямо ресторанта и изискванията на младоженците. Все пак има комбинации, които в различна подредба и начин на монтаж имат силен ефект във всяка една зала.
Нашата концепция ефектно осветление включва две различни по вид пушек машини, парове даващи основната светлина и набор ефекти тествани в над 100 зали и градини в България, и извън нея. Занимаваме се с ефектно осветление на сватбени тържества вече 7 години и в това време сме променяли и изчистили тази концепция няколко пъти. Комбинацията, която сме включили в пакета “Magic Day” има като основни акценти:

  • да се подсили в голяма степен украсата и ефектното осветление да послужи като интериорно, но с цвета избран за тема на сватбата
  • да има хубаво бяло на дансинга, което да помага на фотографа и видео оператора
  • да изненадаме всички гости с магичен пушек на първия сватбен танц – да имаме хубави ефекти и програми и с едно натискане на копчето да превърнем тежкия ресторант в приятно парти място.

Все пак е важно да се каже, че в една идея за ефектно осветление винаги може да се добави още… Така че ако имате допълнителен бюджет и по-специални изисквания можем да развием нашата допълнително и индивидуално за Вашата сватба.

При нас ще получите точно това – напълно сработен екип от сватбен фотограф, оператор и дисководещ / DJ.