За нас

Във Philipoff Entertainment разбираме колко важни са вниманието, коректността и личното отношение. Знаем, че искате да придадете индивидуалност и уникалност на Вашето парти.
Филипов Ентъртеймънт ООД | Philipoff Entertainment Ltd

ОЗВУЧАВАНЕ И ЗАСНЕМАНЕ НА СВАТБИ И ФИРМЕНИ СЪБИТИЯ

Във Philipoff Entertainment разбираме колко важни са вниманието, коректността и личното отношение. Знаем, че искате да придадете индивидуалност и уникалност на Вашето парти. Изписваме думите Ваше и Вас с главна буква, защото важни сте Вие.

При нас работят хора с дългогодишен опит.

Дисководещите ни ще направят най-невероятния и неповторим купон, независимо дали ще ни поканите на Вашия бал, сватба, рожден ден, тийм билдинг или пък на юбилея на баща Ви. Нашите фотографи са награждавани на различни конкурси, художествени и творчески изложби. В някои от произведенията им се усеща онова чувство, което прави фотографията изкуство. Операторите ни са работили в телевизията и киното.
Те, заедно с най-съвременните технологии ще уловят цялото невероятно изживяване до последния детайл, така че пред малкия екран ще можете да усетите и емоцията от него. Но не ние сме важните. За нашия професионализъм говорят, както всички клиенти, така и списъкът с изпълнители, които ни се доверяват, и могат да са част от Вашето празненство. Важните сте Вие!
Елате и споделете как Вие виждате празненството си. Как искате да заснемем сватбата Ви, да озвучим абитуриентския Ви бал, да организираме фирменото Ви парти… Ние сме тук за Вас
icon1-2
0
+ Обработени снимки
icon2
0
+ Гигабайта видео материал
icon3
0
+ минути забавления с нашите DJ
icon4
0
+ минути в срещи и приятни разговори с клиенти