Сватбен фотограф

Той е човекът, който ще улови всички тези детайли, заедно с чарът и емоцията около тях и ще събере всичко това във Вашия сватбен албум. Така казано звучи лесно и приятно…”

Сватбен фотограф


Той е човекът, който ще улови всички тези детайли, заедно с чарът и емоцията около тях и ще събере всичко това във Вашия сватбен албум. Така казано звучи лесно и приятно…

Днес снимките ни заобикалят отвсякъде – Facebook, Instagram и т.н. В повечето случаи не обръщаме голямо внимание върху качеството, а върху съдържанието на снимките. Достатъчно ни е да разпознаем какво се е случило, къде и с кого сме били. Това е съвсем естествено, защото в такива моменти всеки от нас снима с мобилния си телефон или с джобния си фотоапарат. Такива снимки имаме от почти всяко събиране с приятели. Но има определени мигове в живота, които искаме да запечатаме във времето толкова дълго, че те да могат да достигнат и до внуците ни. Нашият сватбен ден е един от тези моменти.
Обикновено отделяме много време и старание за подготовката му. Изпипваме всичко до най-дребния детайл.

Сватбен фотограф

Тук вече идва ролята на професионалния сватбен фотограф.

Той е човекът, който ще улови всички тези детайли, заедно с чарът и емоцията около тях и ще събере всичко това във Вашия сватбен албум.

Така казано звучи лесно и приятно. В действителност обаче за да се случи всичко това са необходими поне няколко неща. На първо място е нужна качествена, съвременна фототехника, която сватбения фотограф да познава добре, за да може да реагира бързо независимо от ситуацията.

Сватбата е динамично събитие и доста се отличава от студийната фотография. Условията за заснемане и осветлението не просто не са перфектни, а обикновено са и доста различни. Като започнем от домовете на младоженците, преминем към ритуалната зала и църквата, и стигнем до избраното от Вас заведение.

Единствената част от сватбеното тържество, в която фотографът може да прояви на воля своето творчество и сам да извае кадъра – това е сватбената Ви фотосесия. Най-често това е не повече от час. Точно поради тази причина е важно да се вслушвате в насоките, които той ще ви даде. Естествено не пречи да обсъдите и реализирате и Ваши идеи за сватбени снимки.

В случай, че решите да наемете сватбен фотограф от нас ще имате ясна представа какво ще получите. Важно е фотографът и видеооператорът, които през целия ден ще снимат непосредствено един до друг, да са добре сработен екип. Недопустимо е да си пречат взаимно. Добре е, когато познават сватбения диджей, за да знаят предварително за всяко едно нещо, което ще се случи.

При нас ще получите точно това – напълно сработен екип от фотограф, оператор и дисководещ / DJ.