Сватбена организация

Може да е приказна градинска сватба като от филмите, царствена бална зала, или просто подпис на плажа с най-близките си приятели…

СВАТБЕНА ОРГАНИЗАЦИЯ

Време е за сватба. Знаеш в детайли как искаш да изглежда твоят сватбен ден. Може да е приказна градинска сватба като от филмите, царствена бална зала, или просто подпис на плажа с най-близките си приятели…

Сватбена организация

При всички положения най-важно е кой ще пренесе мечтите ти в реалността и колко точно ще струва това.

Професионалният сватбен агент е прекалено скъп, а вече си гледала как се проваля сватбата на твоя близка само защото се е доверила на приятели, които “правят сватби”. 

Истината е, че имаш нужда от човек с опит и поглед върху организацията на сватбени тържества, който може да даде ценни съвети и насоки, който може да ти помогне да оползотвориш сватбения бюджет по възможно най-правилният за твоята мечтана приказка начин.

Трябва ти професионален сватбен консултант.

Благодарение на дългогодишния си опит и богатия асортимент от услуги, с които се занимаваме, ние вече години наред, правим тази консултация напълно безплатно за всеки наш клиент.

 

Искаме не просто да ви улесним с организацията и хилядите детайли в нея, а и да гарантираме вашето спокойствие и безгрижни усмивки на сватбата. За нас е важно да усетите приятната емоция на празника, а ние имаме грижата да я запечатаме във вечността.

При нас ще получите точно това – напълно сработен екип от сватбен фотограф, оператор, DJ/диджей и водещ за Вашата сватба.